•Jon & Kate Plus 8•
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

•Jon & Kate Plus 8•

•Prvi Srpski Forum O Emisiji Jon & Kate Plus 8•Uzivajte!•

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Emisija Se Vise Nece Snimati?

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
♥ DeMiLy FaN ♥
Admin
Admin
♥ DeMiLy FaN ♥

Broj poruka : 384
Datum upisa : 23.11.2009

Emisija Se Vise Nece Snimati? Empty
PočaljiNaslov: Emisija Se Vise Nece Snimati?   Emisija Se Vise Nece Snimati? I_icon_minitimePon Nov 23, 2009 8:54 pm

Posto Jon i Kate vise nisu zajedno, Jon je zahtevao da se snimanje emisije zavrsi...
Poslednja epizoda je emitovana... Ukoliko Jon "pobedi" emisija se vise nece snimati,ali ipak ako Kate dobije emisija ce se nastaviti,al ce se umesto "Jon & Kate Plus 8" verovatno zvati "Kate Plus 8" ili nesto tako...

Sta vi mislite o ovome...?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.hilaryduffserbia.4rumer.net
jovana777

jovana777

Broj poruka : 61
Datum upisa : 21.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Emisija Se Vise Nece Snimati?   Emisija Se Vise Nece Snimati? I_icon_minitimeNed Mar 21, 2010 1:25 am

Ja sam čula da će biti Kate plus 8, ali ne znam da li će biti.. Daj Bože... Baš me zanima kako će deca izgledati kad malo porastu..
Nazad na vrh Ići dole
♥ DeMiLy FaN ♥
Admin
Admin
♥ DeMiLy FaN ♥

PočaljiNaslov: Re: Emisija Se Vise Nece Snimati?   Emisija Se Vise Nece Snimati? I_icon_minitimeNed Mar 21, 2010 11:25 am

da i mene bas to zanima...

evo upravo sam trazila na netu, ali nema nita o tome dal ce se emisija nastaviti ili ne...
Nazad na vrh Ići dole
jovana777

jovana777

PočaljiNaslov: Re: Emisija Se Vise Nece Snimati?   Emisija Se Vise Nece Snimati? I_icon_minitimeNed Mar 21, 2010 1:53 pm

Da, piše kao samo Kate plus 8 2010. Ne mogu da zamislim da oni sad imaju već oko 7 godina... Idu u školu... A Cara i Mady 10 Very Happy
Baš bih volela da vidim... A i njima je to dobro, dobijaju pare, jer teško im je sa osmoro dece...
Nazad na vrh Ići dole
♥ DeMiLy FaN ♥
Admin
Admin
♥ DeMiLy FaN ♥

PočaljiNaslov: Re: Emisija Se Vise Nece Snimati?   Emisija Se Vise Nece Snimati? I_icon_minitimeNed Mar 21, 2010 8:29 pm

pa realno mislim da je to jedan od glavnih razloga sto su prihvatili da snimaju seriju...
msm ipak treba izdrzavati toliku porodicu...

a prosto mi neobicno da sestorke vise nisu klinci...skoro sam videla negde njihovu sliku sa rancevima spremni za skolu...tako su mi neobicni bili...
Nazad na vrh Ići dole
jovana777

jovana777

PočaljiNaslov: Re: Emisija Se Vise Nece Snimati?   Emisija Se Vise Nece Snimati? I_icon_minitimeNed Mar 21, 2010 9:25 pm

I ja sam videla i baš je čudno... Mislim jeste da nemaju mnogo privatnosti i to sve, ali ako dobijaju dosta para, nek se snimaju...
Nazad na vrh Ići dole
♥ DeMiLy FaN ♥
Admin
Admin
♥ DeMiLy FaN ♥

PočaljiNaslov: Re: Emisija Se Vise Nece Snimati?   Emisija Se Vise Nece Snimati? I_icon_minitimePon Mar 22, 2010 8:37 pm

pa realno ja podrzavam to sto su oni pristali da snimaju... oke i kapiram sve to...
al su me oboje razocarali kad sam videla koliko su pljuju po novinama i preko TV-a...
msm to stvarno nisu smeli da urade klincima...
njih mozda cak i zezaju u skoli za to...msm mogu da zamislim kako im je...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Emisija Se Vise Nece Snimati?   Emisija Se Vise Nece Snimati? I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Emisija Se Vise Nece Snimati?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Nesto Vise O Njima
» Nesto Malo Vise O Njemu
» Nesto Malo Vise O Njoj

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu