Samo desetak dana pre premijere nove emisije "Kate Plus 8", Kate Gosselin se sa svojom decom pojavila na najnovijoj naslovnoj strani People Magazina.
U clanku "Kate & Deca: Njihov Zivot Sada" Kate govori o svojoj porodici, kako se snalaze u 2010. godini i kakav je zivot nakon razvoda koji je zavrsen prosle godine.
Kate kaze za svoje 9 - godisnje bliznakinje (Caru & Mady) i 6 - godisnje sestroke (Alexis, Hannah, Collin, Aaden, Laex & Joel) da su divna, vaspitana i kulturna deca.
Zvezda popularne emisije "Ples Sa Zvezdama" je trenutno zauzeta snimanjem svoje TLC emisije "Twist Of Kate" koja ce uskoro biti emitovana. U ovom interviju govori o svojoj deci koja su rastrzana na dve strane, skoro su upoznali najnoviju devojku svoga tate: "Zao mi je sto prolaze kroz to".
Ona cak i govori o skorijem problemu sa Carom: "Ona se naljutila na mene, posto sam zaboravila da ih prijavim za nesto u skoli. Rekla sam joj 'Cara, prethodna godina je bila zaista teska, ali je sada dosla nova. Bice sve u redu. Idemo ispocetka', tako da se sada trudim da odrzim svoju rec".
Kate kaze da je uprkos raspadu braka i velikom medijskom interesovanju sada sve bolje: "U kuci je dosta mirnije".
izvor: ivillage.com
prevod: by Tina