•Jon & Kate Plus 8•
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

•Jon & Kate Plus 8•

•Prvi Srpski Forum O Emisiji Jon & Kate Plus 8•Uzivajte!•

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Naslovna Strana People Magazina

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
♥ DeMiLy FaN ♥
Admin
Admin
♥ DeMiLy FaN ♥

Broj poruka : 384
Datum upisa : 23.11.2009

Naslovna Strana People Magazina Empty
PočaljiNaslov: Naslovna Strana People Magazina   Naslovna Strana People Magazina I_icon_minitimeUto Jun 01, 2010 9:51 pm

Naslovna Strana People Magazina Peo__oPt

Samo desetak dana pre premijere nove emisije "Kate Plus 8", Kate Gosselin se sa svojom decom pojavila na najnovijoj naslovnoj strani People Magazina.
U clanku "Kate & Deca: Njihov Zivot Sada" Kate govori o svojoj porodici, kako se snalaze u 2010. godini i kakav je zivot nakon razvoda koji je zavrsen prosle godine.
Kate kaze za svoje 9 - godisnje bliznakinje (Caru & Mady) i 6 - godisnje sestroke (Alexis, Hannah, Collin, Aaden, Laex & Joel) da su divna, vaspitana i kulturna deca.
Zvezda popularne emisije "Ples Sa Zvezdama" je trenutno zauzeta snimanjem svoje TLC emisije "Twist Of Kate" koja ce uskoro biti emitovana. U ovom interviju govori o svojoj deci koja su rastrzana na dve strane, skoro su upoznali najnoviju devojku svoga tate: "Zao mi je sto prolaze kroz to".
Ona cak i govori o skorijem problemu sa Carom: "Ona se naljutila na mene, posto sam zaboravila da ih prijavim za nesto u skoli. Rekla sam joj 'Cara, prethodna godina je bila zaista teska, ali je sada dosla nova. Bice sve u redu. Idemo ispocetka', tako da se sada trudim da odrzim svoju rec".
Kate kaze da je uprkos raspadu braka i velikom medijskom interesovanju sada sve bolje: "U kuci je dosta mirnije".

izvor: ivillage.com
prevod: by Tina
Nazad na vrh Ići dole
http://www.hilaryduffserbia.4rumer.net
Cute little monster...xD

Cute little monster...xD

Broj poruka : 9
Datum upisa : 04.12.2009

Naslovna Strana People Magazina Empty
PočaljiNaslov: Re: Naslovna Strana People Magazina   Naslovna Strana People Magazina I_icon_minitimeČet Nov 18, 2010 9:00 pm

Jaooo kroz sta su sve prosli ://// A to sto upoznaju svaku Jonovu djevojku to mi nije normalno. Mislim to sju djeca, a sta im on radi, kao da nema mozak!
Nazad na vrh Ići dole

Naslovna Strana People Magazina
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
•Jon & Kate Plus 8• :: ♦ The Gosselin Family ♦ :: ☆ Komentari ☆-
Skoči na: