•Jon & Kate Plus 8•
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

•Jon & Kate Plus 8•

•Prvi Srpski Forum O Emisiji Jon & Kate Plus 8•Uzivajte!•

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Kate Plus 8

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
♥ DeMiLy FaN ♥
Admin
Admin
♥ DeMiLy FaN ♥

Broj poruka : 384
Datum upisa : 23.11.2009

Kate Plus 8 Empty
PočaljiNaslov: Kate Plus 8   Kate Plus 8 I_icon_minitimeUto Jun 01, 2010 10:15 pm

Kate Plus 8 Kate-gosselin-kids-kate-plus-8

Jon & Kate Gosselin su bili proganjani od strane novinara non - stop, 24 / 7, od njihovog "prljavog" razvoda, ali ipak iznenadjujuce dobro su uspeli da svoju decu drze daleko od objektiva kamera. Ipak tome je dosao kraj. Od sada ce deca ponovo biti okruzena kamerama, zato sto pocinje snimanje TLC emisije "Kate Plus 8".
U skladu sa zakonom Pensilvanije, Kate je dobila dozvolu, kako bi deca mogla da se pojavljuju na TV-u.
Pa, da li je ovo dobra ili losa vest? Sa jedne strane, gledaoci ce ponovo moci da uzivaju u avanturama Gosselin dece, koju su svi zavoleli dok su jos bili bebe. Za sada dozvola suda vazi samo za pojavljivanje u TLC emisiji "Kate Plus 8", ali ne i za dokmentarac "Twist Of Kate". Posto ce se serija "Kate Plus 8" vrteti oko Kate i njene nove uloge samohrane mame, gledaoci ce biti u prilici da vide Kate i decu u novom poglavlju njihovog zivota.
Losa strane je da su deca, koja su celog zivota izlozena kamerama, otkazivanjem serije "Jon & Kate Plus 8", dobili sansu da zive normalnim zivotom, bez prisustva kamera. Dece se i dalje bore sa burnim razvodom svojih roditelja u kome su pale teske reci i povredjena su osecanja mnogih. Da li je zaista zdravo vratiti decu pred kamere u ovom trenutku?

izvor: ivillage.com
prevod: by Tina
Nazad na vrh Ići dole
http://www.hilaryduffserbia.4rumer.net
Cute little monster...xD

Cute little monster...xD

Broj poruka : 9
Datum upisa : 04.12.2009

Kate Plus 8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Kate Plus 8   Kate Plus 8 I_icon_minitimeČet Nov 18, 2010 8:56 pm

Pa realno za njih je normalan zivot, zivot pred kamerama, oni su na to navikli. Tako da mislim da nije lose, lose je to sto ih paparazzi smaraju. Ali, i na to pocinju da se navikavaju. A mislim da zahvaljujuci toj emisiji oni imaju mnogo toga sto inace nebi imali tako da mislim da je dobro sto nastavljaju da snimaju...
Nazad na vrh Ići dole

Kate Plus 8
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Jon Ili Kate
» Jon & Kate Se Razvode?
» Slike Jon & Kate
» Sta Mislite O Kate?
» 1000x Jon & Kate Plus 8

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu